Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
V Ivanke pri Dunaji muž skočil pod vlak, rušňovodič už nedokázal zrážke zabrániť
Zdielať na

V Ivanke pri Dunaji muž skočil pod vlak, rušňovodič už nedokázal zrážke zabrániť

IVANKA PRI DUNAJI / Policajti zasahujú pred vlakovou stanicou Ivanka pri Dunaji. Okolo 10tej hodiny vlak zrazil človeka. Podľa informácií TV JOJ išlo o muža, ktorý mal tesne pred príchodom vlaku do dráhy skočiť.

Vlak z Bratislavy vchádzal na miestnu stanicu, keď pár metrov pred železničným priecestím sa z ničoho nič pod vlak hodil starší 57-ročný Bratislavčan. Rušňovodič pritom šiel už veľmi pomaly, pretože brzdil pred nástupišťom. Napriek tomu, už nestihol kolos zastaviť.

"Neznáma osoba zrážkou utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla," informovali policajti na sociálnej sieti.  Ide o staršieho obyvateľa Bratislavy, ktorý tesne pred nástupišťom skočil pod vlak. Rušňovodič už nedokázal zrážke zabrániť. 

Telo nebohého staršieho muža zostalo zakliesnené medzi druhým a tretím vozňom. Cestujúci vo vlaku počuli ranu. Najprv nevedeli, čo sa stalo. Keď sa ale z vlaku dostali von, zostali v šoku. Tragická udalosť skomplikovala cestu aj niekoľkým pasažierom, tí museli desiatky minút čakať na náhradný spoj. 

"Viac informácií poskytneme, keď to situácia umožní," doplnili policajti. Prečo Bratislavčan skočil pod vlak ukáže až vyšetrovanie.

K zrážke vlaku s človekom došlo aj cez víkend v Pezinku: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy