Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Opitý vodič unikal pred policajtmi. Nakoniec s autom narazil do stromu
Zdielať na

Opitý vodič unikal pred policajtmi. Nakoniec s autom narazil do stromu

Archívna reportáž

TRENČÍN / Obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky bude čeliť 25-ročný vodič, ktorého policajti prichytili opitého za volantom. Na Električnej ulici v Trenčíne navyše nerešpektoval policajné výzvy na zastavenie, ale po niekoľkých stovkách metrov skončil so svojím autom mimo vozovky.

Vodič za volantom Škody Felícia sa snažil uniknúť policajnej hliadke, ktorej sa jeho spôsob jazdy zdal podozrivý. "Po prejdení pravotočivej zákruty stratil kontrolu nad vozidlom. Prešiel cez protismernú časť vozovky, zišiel s vozidlom mimo cestu do trávy, kde narazil do kmeňa stromu," uviedla na sociálnej sieti trenčianska polícia. Bezprostredne po dopravnej nehode bol muž políciou vyzvaný na podrobenie sa dychovej skúške. Tá skončila s pozitívnym výsledkom 1,02 promile alkoholu.

Vodič sa pri nehode nezranil, vznikla len škoda na vozidle. "Muž bol políciou na mieste obmedzený na osobnej slobode a bolo mu zadržané vodičské oprávnenie," doplnila polícia s tým, že vyšetrovací spis už bol predložený prokurátorovi, spolu návrhom na podanie obžaloby. Obvinený, ktorý bol už v minulosti súdne trestaný, si na rozhodnutie súdu počká v cele policajného zaistenia.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy