Zatiahnuté
14°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Sestry sa pohádali až tak, že jedna na druhú zaútočila lopatou
Zdielať na

Sestry sa pohádali až tak, že jedna na druhú zaútočila lopatou

HUMENNÉ / Sestry sa pohádali až tak, že jedna na druhú zaútočila lopatou. 75- ročná žena skončila po napadnutí v starostlivosti lekárov. Tvrdí, že od sestry dostala lopatou po hlave a ukázala aj dobité ruky. Vypočuť si mala aj vyhrážky zabitím.

"Lopatu železnú zobrať na chorú ženu, na takú starú 75-ročnú. Keby sa s rukou udrela, ale s lopatou," povedala poškodená Ružena. K incidentu došlo v obci Myslina neďaleko Humenného. Okrem policajtov museli na mieste zasahovať aj záchranári.

75 -ročná pani Ružena ukázala dobité ruky. Tvrdí, že na ňu zaútočila sestra a vysvetľuje dôvod. "Povedali na ma, že ja bijem im chlapca. No začo ja by som ho bila? A chceli sa len do mňa uvadiť," opísala dôvody Ružena. "Než jej stihla žena niečo vysvetliť, tak ju suseda udrela lopatou a spôsobila jej zranenie na hlave a tiež rozbila stoličku, na ktorej žena sedela," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová. "Dostala som po hlave. Však to bila ma do zabitia," reagovala poškodená. "Môžem potvrdiť, že sme vyslali záchranárov na pomoc staršej, údajne zbitej žene. Tí ju ošetrili a s úrazom hlavy a hornej končatiny previezli do nemocnice," uviedla hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. 

Starostka obce povedala, že takýto incident je skôr výnimočný, a že problémy s verejným poriadkom tu nezaznamenali. Chceli sme vyjadrenie aj od údajnej útočníčky. Jej príbuzná odkázala, že sa vyjadrovať nebude. Zbitú ženu čakajú ďalšie vyšetrenia pre zranenia hlavy. "Na OO PZ Humenné prebieha šetrenie vo veci priestupku proti občianskemu spolunažívaniu," doplnila informácie Jana Ligdayová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy