Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Vodiči našli v noci pri ceste havarované auto, no po posádke nebolo ani stopy. Okolie prehľadávali aj policajní psovodi
Zdielať na

Vodiči našli v noci pri ceste havarované auto, no po posádke nebolo ani stopy. Okolie prehľadávali aj policajní psovodi

BANSKÁ BYSTRICA / Záhadná nehoda na strednom Slovensku. Okoloidúci vodiči nadránom našli v poli pri Banskej Bystrici havarované auto, ktoré sa niekoľkokrát prevrátilo cez strechu. Auto bolo zdemolované s odtrhnutými dverami, ale po posádke nebolo ani stopy.

Nehoda sa stala na ceste medzi Banskou Bystricou a Sliačom, pred štvrtou hodinou ráno. "V skorých ranných hodinách od okoloidúceho vodiča polícia prijala oznámenie o havarovanom vozidle, v korom sa nikto nenachádza," vysvetlila hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici, Mária Faltániová. Auto vyletelo z cesty v prudkej zákrute, ktorej prejazd vodič pravdepodobne nezvládol. Preletelo niekoľko metrov cez pole, zlomilo strom, niekoľkokrát sa prevrátilo a dopadlo na strechu. Na aute boli odtrhnuté dvere na vodičovej strane, vnútri našli stopy krvi. V prednej časti bola otvorená fľaša alkoholu.

Okolie prehľadávali záchranné zložky

Auto ležalo v poli niekoľko metrov pod cestou, no po posádke nebolo ani stopy. Prišiel aj psovod so špeciálne vycvičeným psom. Nebolo jasné, koľko ľudí sa v aute viezlo, ani to, v akom stave po havárii boli. Podľa stôp, ktoré vnútri našli, sa vodič zrejme zranil. Na mieste tak boli obavy, že zranený a v šoku mohol niekam odísť. Pes vodiča nenašiel. Nemocnice v okolí nehlásili žiadne zranené osoby, ktoré by sa tam prihlásili. Kto teda skoro ráno za volantom auta sedel, ešte stále známe nie je. Polícia kontaktovala aj majiteľa auta, ktorý povedal, že ho užíva iná osoba.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy