Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Idem rozbiť hniezdo mafiánov. Vyhlásil opitý muž a v ukradnutom aute vrazil do budovy polície
Zdielať na

Idem rozbiť hniezdo mafiánov. Vyhlásil opitý muž a v ukradnutom aute vrazil do budovy polície

MEDZILABORCE / "Idem rozbiť hniezdo mafiánov." Po týchto slovách si opitý muž v Medzilaborciach sadol do cudzieho auta a rútil sa k policajnému oddeleniu. Tam prerazil vchodové dvere. V krvi mal dve celé štyri promile a podľa zistení televízie JOJ predtým sám zavolal na políciu.

Medzilaborčan (63) úplne zdemoloval vchod do policajného oddelenia. Podľa viacerých zdrojov TV JOJ muž sám zavolal na políciu so slovami, že ide rozbiť hniezdo mafiánov a pôvodne mal mať namierené do Prešova. Napokon mu stačilo policajné oddelenie v Medzilaborciach. V aute sa napokon zamkol.

Vchodové dvere sú rozbité a budú ich musieť vymeniť. Medzilaborčana už polícia obvinila z troch trestných činov. "Neoprávnené používanie cudzieho motorového vozidla, poškodzovanie cudzej veci a ohrozovanie pod vplyvom návykovej látky," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove, Jana Ligdayová. 

To, že bol pod vplyvom alkoholu bolo zjavné hneď po tom, ako vystúpil z auta. "Vodič bol na mieste podrobený dychovej skúške s výsledkom 2,4 promile," hovorí Ligdayová. 

Policajti ho zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia, kde musia počkať, kým úplne vytriezvie. S majiteľom auta sa nám do uzávierky nepodarilo skontaktovať. Podľa polície auto ponechal naštartované, no ani vo sne by mu nenapadlo, že doň nasadne cudzí človek a narazí do policajného oddelenia. Bližšie informácie k prípadu poskytne polícia v najbližších dňoch.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy