Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Syn zbil matku, pretože mu nechcela dať peniaze
Zdielať na

Syn zbil matku, pretože mu nechcela dať peniaze

LUČENEC / Roky sa o neho starala a vychovávala ho s láskou, no oplatil jej to bitkami a vyhrážkami smrťou. 32-ročný Peter z Fiľakova svoju matku naposledy napadol cez víkend. Kričal pritom, že ju zabije. Žena si myslí, že za to môžu alkohol a drogy.

Peter býva spolu matkou, nikde nepracuje a finančne jej neprispieva. Žena, ktorá je invalidnou dôchodkyňou, sa sama stará o celú domácnosť. Aj v sobotu im navarila obed, no namiesto vďaky dostala od syna bitku. Zaútočil bez príčiny, keď oddychovala v kresle.

"Postavil sa nado mňa a začal mi dávať facky, trhať vlasy a zhodil ma na zem. Tak ma ťahal cez izbu a cez kuchyňu. Ešte ma aj kopal," tvrdí mama obvineného. Peter by v útoku pravdepodobne pokračoval aj ďalej, žene sa našťastie z bytu podarilo ujsť. Využila čas, kým bol jej syn na toalete. Spolu so sestrou potom zašli na políciu. 

Nenapadol ju po prvýkrát, na políciu sa obrátila už minimálne štyrikrát, no trestné oznámenie nikdy nepodala. "32-ročného muža polícia krátko po skutku zadržala a bol umiestnený do policajnej cely. Zo strany polície bol podaný podnet na návrh vzatia obvineného do vyšetrovacej väzby," informuje policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

Krátko po zadržaní bol nielen pod vplyvom alkoholu, ale aj drog. Toto je podľa jeho utrápenej mamy dôvod, prečo sa k nej správa takto neľudsky. Peter skončil za mrežami, rozhodnutie je právoplatné. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy