Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zvrhlík si vo vlaku pred trojicou školáčok stiahol nohavice a začal sa uspokojovať. Hoci ušiel, už ho obvinili
Zdielať na

Zvrhlík si vo vlaku pred trojicou školáčok stiahol nohavice a začal sa uspokojovať. Hoci ušiel, už ho obvinili

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Cesta vlakom sa pre tri kamarátky zmenila na poriadne nepríjemný zážitok. Ukájal sa pred nimi zvrhlík. Z vlaku sa mu síce ujsť podarilo, ale spravodlivosti už nie. Teraz mu hrozí trojročný pobyt za mrežami.

Študentky išli zo Spišskej Novej Vsi do Košíc. Cesta na internát však dopadla katastrofálne. Muža si najprv nevšímali. Pozornosť mu venovali až keď stál pred oknami kupé a začal sa obchytkávať. "Najprv na nás pozeral a potom pristúpil bližšie ku kupé a začal pred nami masturbovať. Bola som v takom pocite, že som nevedela, čo mám robiť. Rozmýšľala som nad všetkým dopredu, čo sa môže stať," povedala svedkyňa Olívia. 

"Obvinený muž v jednom z vlakov osobnej prepravy, smerujúcom zo železničnej stanice Spišská Nová Ves do stanice Markušovce, vyvolal verejné pohoršenie vykonávaním sexuálneho exhibicionizmu pred 3 mladistvými osobami," uviedla hovorkyňa KR PZ Košice Lenka Ivanová. 

Muž po niekoľkých minútach tejto nepríjemnej jazdy vystúpil na železničnej stanici v Markušovciach. Dievčatám poslal ešte jasný odkaz. "Hneď ako sme zastavili hovoril nám, že máme byť ticho a utiekol," povedala Olivia. Dievčatá však spravili presný opak. Okamžite zavolali na policajnú linku 158. Už podľa opisu študentiek, spišskonovoveskí železniční policajti presne vedeli, o koho ide. "Lebo že to je vraj známa firma, nebol problém ho nájsť. Prišli nám ukázať aj kamerový záznam, my sme dali popis osoby," uviedla Olívia. "Získaná dôkazná situácia umožnila poverenému príslušníkovi policajného zboru z prečinu výtržníctva obviniť 27-ročného Mareka z Markušoviec," povedala Ivanová. 

Podľa Olívie mala jej spolužiačka z tohto nechutného zážitku traumu. "Je mi ľúto, že niektoré ženy to neriešia a nechajú to tak. Lebo tým, že my to začneme riešiť, môžeme predísť veľa ďalším veciam," dodala Olívia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy