Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Muž brutálne napadol svoju bývalú družku: Kopal ju, ťahal za vlasy po chodníku a vyhrážal sa jej zabitím
Zdielať na

Muž brutálne napadol svoju bývalú družku: Kopal ju, ťahal za vlasy po chodníku a vyhrážal sa jej zabitím

PARTIZÁNSKE / Priamo na ulici ju kopal, ťahal za vlasy po chodníku a vyhrážal sa jej zabitím. Sudca okresného súdu v Partizánskom poslal za mreže 40-ročného muža, ktorý brutálne napadol svoju bývalú družku. Žena tvrdí, že to nebolo prvýkrát.

"Najprv ma hodil o zem, začal ma kopať. Ja som sa postavila a chcela som ujsť, ale sa mi to nepodarilo, on išiel po mne," takto začala svoje rozprávanie žena, ktorú napadol jej bývalý druh.

Bil ju priamo na ulici

"Hodil ma na zem, ťahal ma po zemi," tvrdí poškodená. "Začal ju ťahať za vlasy po ulici, kričal na ňu, že ju zabije a porozbíja všetky okná na dome," hovorí prokurátor z Okresnej prokuratúry v Trenčíne. "Chodilo mi po hlave, že ma zabije, alebo príde a urobí zle malej," tvrdí poškodená. 

Bývalú družku nenapadol prvýkrát

Tá si s ním, podľa jej slov, prežila peklo. "Aj keď sme spolu bývali, on ma bíjaval," hovorí poškodená. Po poslednom napadnutí skončil vo väzbe. V sobotu, 18. júna, ho eskortovali na Okresný súd v Partizánskom. Obžalovaný bol v minulosti dvakrát súdne trestaný, dokonca aj za nebezpečné vyhrážanie. Najbližšie ho čaká súd pre neplatenie výživného.

Úlohu v jeho správaní zohral aj alkohol

K útoku na družku sa priznal. "Medzi mojim klientom došlo k uzatvoreniu dohody o vine a treste a súd túto dohodu schválil," informuje advokát obžalovaného. Súd dohodu schválil. Uznal ho za vinného z prečinu nebezpečného vyhrážania a výtržníctva. "Za to sa odcudzuje k úhrnnému trestu 9 mesiacov nepodmienečne, zaraďuje sa do zariadenia so stredným stupňom stráženia," uviedol sudca okresného súdu v Partizánskom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy