Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Streľba pod Tatrami. Manželia sedeli vo dvore na káve, nábojnicu našli na svojej streche
Zdielať na

Streľba pod Tatrami. Manželia sedeli vo dvore na káve, nábojnicu našli na svojej streche

RAKÚSY / Niekto vystrelil na manželský pár. Stalo sa to v obci Rakúsy. Dvojica pila kávu pod prístreškom na dvore, keď sa odrazu ozvala rana. Po nej našiel muž na streche projektil. Prípadom sa zaoberajú kežmarskí kriminalisti.

"Sedeli sme von a zrazu som počul slabší náraz," povedal . Preľaknutí manželia vybehli spod prístrešku, ale nikoho nevideli. "Vyšiel som na strechu a našiel som kovový valček, ktorý pripomínal projektil," uviedol Miroslav. 

Miroslav si všimol, že na opačnej streche stojí susedov syn. "Povedal mi, že keď si taký chlap, tak sa postav oproti mne. Ja som mu povedal, že s tým nemám problém. On mi povedal, že keď sa zotmie nech radšej ani nevychádzam von," povedal Miroslav. 

Manželia netušia, kto ich chcel vystrašiť. Miroslav sa po incidente rozhodol kontaktovať políciu. "V blízkosti jedného z rodinných domov došlo k výstrelu z doposiaľ neznámej zbrane. Pri prehliadke strechy bol nájdený projektil, ktorý bude zaslaný na kriminálnu expertízu," uviedla hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová. 

Majiteľ susedného domu tvrdí, že sa susedovi nevyhrážal. "Prípad je v štádiu vyšetrovania. Je vedené vyšetrovanie v prípade nebezpečného vyhrážania. V tomto štádiu už boli vypočutí svedkovia," povedala Ligdayová. "Neviem, čo si mám o tom myslieť," dodal Miroslav. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy