Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Mal ju znásilniť, všetko si nakrútiť na telefón, a potom ju s tým videom vydierať
Zdielať na

Mal ju znásilniť, všetko si nakrútiť na telefón, a potom ju s tým videom vydierať

LUČENEC / Mal s ňou mať sex proti jej vôli, všetko si nakrútiť na telefón, a potom ju týmto videom vydierať. Štyridsiatnik Peter už čelí obvineniu zo znásilnenia a vydierania. On vinu popiera a tvrdí, že len málo z výpovede ženy je pravda.

Peter sa so ženou zoznámil približne pred tromi mesiacmi. Muž priznal, že sa stýkali aj intímne. Tento vzťah ale skončil podaním trestného oznámenia. Na políciu sa obrátila 31-ročná žena. Zrejme na základe jej výpovede a dôkazov, ktoré predložila, mužovi, s ktorým sa stretávala už vzniesli aj obvinenie. "41- ročného muža vyšetrovateľ obvinil zo zločinu znásilnenia a zločinu vydierania," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Banskej Bystrici Petra Kováčiková.

Mal ju znásilniť a vydierať videom 

Podľa informácií TV JOJ s ňou mal mať pohlavný styk, aj napriek tomu, že s tým nesúhlasila. Všetko si mal dokonca nakrútiť. Potom ju mal vydierať, že ak sa s ním ďalej nebude stretávať, ukáže video jej druhovi a zverejní ho aj na sociálnej sieti. "Vzhľadom na citlivosť prípadu nebude polícia poskytovať žiadne podrobnosti," hovorí Kováčiková. 

On ale tvrdí, že takmer nič z jej výpovede nie je pravda

Priznal iba vyhotovenie videa. Opakoval, že je nevinný a vie to dokázať. Vyšetrovateľ aj prokurátor navrhli jeho väzobné stíhanie. Takmer hodinu vypovedal pred sudcom. "Berú ma do väzby na základe klamstiev jednej dotyčnej slečny a neviem odkiaľ vietor fúka. Fakt tomu nechápem. Je psychicky narušená, aj so svojou mamou," tvrdí obvinený Peter. To, čo ste urobili nie je zákonné, zakričal obvinený muž sudcovi, ktorý rozhodol o jeho vzatí do väzby.

Policajti ho eskortovali do ústavu pre výkon väzby

Voči rozhodnutiu podal sťažnosť, bude o ňom rozhodovať krajský súd. "Môžem potvrdiť, že ide o osobu, ktorá už bola v minulosti trestne stíhaná," informuje Kováčiková. Naposledy to bolo za nebezpečné prenasledovanie, koncom mája mu skončila podmienka. V minulosti napríklad z poplašnej pištole vystrelil pred prezidentským palácom, či odpálil ohňostroj v Tatrách.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy