Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Polícia rieši prípad cudzinca: Našli ho s rozrezaným bruchom v Devínskej Novej Vsi
Zdielať na

Polícia rieši prípad cudzinca: Našli ho s rozrezaným bruchom v Devínskej Novej Vsi

BRATISLAVA / Cudzinec, ktorý žil už dlhšiu dobu na Slovensku, bol niekoľko dní nezvestný. V pondelok, 30. mája, ho našli na okraji Bratislavy s rozrezaným bruchom. Pomôcť mu už nedokázali.

Telo muža našli v popoludňajších hodinách v lesnom poraste, v Záhorskej Bystrici. Niekoľko policajných áut a páskami ohraničená zarastená plocha za obytnými domami, rozrušila obyvateľov Bratislavskej ulice. Niektorí z nich tušili, že to neznamená nič dobré. Žiaľ mali pravdu.

V okolí od minulého týždňa prehľadávali ľudia okolie

Pátrali po 39-ročnom Bulharovi, ktorý sa vo štvrtok vrátil z nemocnice a deň na to sa už nikomu neozval. "Počas pátracej akcie po nezvestnej osobe, bolo nájdené telo bez známok života. V súčasnosti sa týmto prípadom zaoberajú policajti OR PZ Bratislava IV," informuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva v Bratislave Jana Šimunková. 

Podľa predbežnej obhliadky miesta činu a tela nebohého, muž sa rozhodol ukončiť svoj život kuchynským nožom. "Našli sme telo muža v lesíku, vedľa bytovky s otvoreným devastačným poranením brušnej dutiny s eventráciou brušných orgánov," hovorí lekár Martin Balko. Presnú príčinu smrti určí až nariadená pitva. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy