Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Z vodného diela v Čunove vytiahli telo človeka
Zdielať na

Z vodného diela v Čunove vytiahli telo človeka

BRATISLAVA / Z vodného diela v Čunove v pondelok, 30. mája, vytiahli z vody ľudské telo. Muž bol tiež pár dní nezvestný. Žiaľ ani jemu už nedokázali pomôcť.

​Ľudské telo vytiahli z Dunaja pred poludním, pri vodnom diele Čunovo. Väčšina tiel, ktoré či už dobrovoľne alebo nedobrovoľne skončia v najdlhšej rieke Európskej únie, zachytia zábrany pri brehu. Okolie je pravidelne monitorované, a aj preto sa podarilo spozorovať telo na hladine. "Jedná sa o utopené mužské telo, vytiahnuté z vody v pokročilom štádiu rozkladu, zatiaľ neidentifikované. Ďalší postup bude v súčinnosti s políciou," uviedol lekár Martin Balko. 

"V priebehu dnešného dňa sme prijali oznámenie o náleze tela muža doposiaľ neznámej totožnosti, ktoré bolo nájdené vo vodnom diele Čunovo. Vecou sa zaoberajú policajti OR PZ BA V," informuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva v Bratislave Jana Šimunková. 

Podľa zistení TV JOJ by mal byť utopeným mužom 67-ročný pán Milan, ktorého priviezol v nedeľu, 22. mája, okolo pol štvrtej v noci taxík do centra Bratislavy. Vystúpil neďaleko Dunaja. Jeho totožnosť a presnú príčinu smrti potvrdí až nariadená pitva.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy