Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mužovi exekútor zhabal byt a skončil na ulici. V noci sa do bytu vlámal a podpálil ho, potom si siahol na život
Zdielať na

Mužovi exekútor zhabal byt a skončil na ulici. V noci sa do bytu vlámal a podpálil ho, potom si siahol na život

TRENČÍN / Mal dlhy, preto sa musel vysťahovať z bytu a stal sa z neho bezdomovec. Reč je o mužovi z Trenčína, ktorý ukončil svoj život skokom z bytu, o ktorý prišiel. Predtým ho však podpálil.

Horieť začalo na siedmom poschodí. Po príchode hasičov bol byt už v plameňoch. "Bolo vidieť plamene cez okno a videli sme osobu ležať na zemi bez známok života," hovorí veliteľ zásahu Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne, Radoslav Koprivňanský.

"Jedna osoba vyskočila z okna bytu. Zraneniam spôsobeným pádom bohužiaľ podľahla," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne, Katarína Kuzmová.

Išlo o bývalého majiteľa bytu, ktorý sa z neho musel vysťahovať. Nad ránom sa sem ale vrátil. Obyvateľov paneláku hasiči evakuovať nemuseli.

"Požiar vznikol v dvojizbovom byte, horeli v ňom veci. Požiar a dym sa nerozšírili do iných priestorov, čiže evakuácia nebola potrebná," priblížil Radoslav Koprivňanský.

Plamene uhasili rýchlo. Priestory odvetrali a potom na miesto prišli policajní experti. "Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu všeobecného ohrozenia v súbehu s prečinom usmrtenia," uzavrela Kuzmová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy