Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Rodinná tragédia: Žena bodla nožnicami muža do krku a siahla si na život. Manžel prežil
Zdielať na

Rodinná tragédia: Žena bodla nožnicami muža do krku a siahla si na život. Manžel prežil

ZÁHORIE / Rodinná tragédia sa stala na Záhorí, keď 67- ročná žena mala zaútočiť nožnicami na svojho 71 - ročného manžela. Ten skončil s rezným poranením na krku. Jeho manželka si mala následne siahnuť na život. Vyšetrovanie prevzala kriminálna polícia.

Tragédia sa stala v nedeľu, na Deň matiek. Záchranári s dvomi sanitkami pred jedným z rodinných domov v obci Gajary, zasahovali okolo siedmej hodiny. Tých mala privolať dcéra rodičov, ktorých našla v pivnici rodinného domu. 67- ročnej mame už nedokázali pomôcť, zachraňovali o 4 roky staršieho otca, ktorý krvácal v oblasti krku.

Záchranári mu na mieste poskytli prvotné ošetrenie a previezli do nemocnice. Tam si ho prevzal tím lekárov. "Mal otvorenú reznú ranu na krku. Počas prevozu bol pri vedomí a v stabilizovanom stave," informovala hovorkyňa operačného strediska Alena Krčová. "Pacient bol prevezený do našej nemocnice v nedeľu, v súčastnosti je mimo ohrozenia života v stabilizovaMarcela Šoltésovánom stave. V súvislosti s prebiehajúcim vyšetrovaním však nebudeme poskytovať bližšie informácie," doplnila informácie hovorkyňa NsP Malacky, Marcela Šoltesová. 

​Podľa polície mala 67-ročná žena svojho 71 - ročného manžela napadnúť nožnicami. Zasiahnuť ho mala v blízkosti krčnej tepny. Ona si mala následne siahnuť na život. Čo tejto tragédii predchádzalo vedia azda len oni sami. Podľa slov obyvateľov obce, ktorí bývajú v blízkosti manželského páru, nemali mať medzi sebou vážne nezhody. Všetci ich poznali, ako bezproblémový pár, ktorej záležalo najmä na rodine.

Okolnosti tejto tragédie, ako aj motív vyšetruje bratislavská kriminálna polícia. "Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného v štádiu pokusu," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave, Jana Šimunková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy