Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Policajné majáky, traja podozriví muži v putách a ich osobná prehliadka priamo na hlavnom ťahu
Zdielať na

Policajné majáky, traja podozriví muži v putách a ich osobná prehliadka priamo na hlavnom ťahu

PLEŠIVEC / Policajné majáky, traja podozriví muži v putách a ich osobná prehliadka priamo na hlavnom ťahu. Takýto pohľad sa naskytol včera podvečer vodičom, ktorí cestovali okolo obce Plešivec pri Rožňave.

Policajti zastavili auto s podozrivou trojčlennou posádkou priamo na hlavnej ceste. Podľa informácií TV JOJ mali policajti túto trojicu sledovať už dlhšiu dobu. 

Obyvatelia Plešivca povedali, že mužov poznajú ako drogových dílerov. Pred kamerou ľudia zo strachu rozprávať nechceli. Policajti podozrivých mužov dôkladne prehľadali priamo na hlavnom ťahu. Jeden z mužov mal dokonca bielu kryštalickú látku ukrývať aj vo svojej ponožke. "V tejto súvislosti polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Košiciach, Jana Mésarová.

Výsluchy podozrivých mužov prebiehali včera až do neskorých večerných hodín. Aký trest im hrozí, ukáže až ďalšie vyšetrovanie. Všetci traja zadržaní muži putovali priamo do cely policajného zaistenia. "O ďalšom postupe v danej veci bude rozhodnuté po doručení predbežného vyjadrenia Kriminalistického a expertízneho ústavu PZ," doplnila hovorkyňa Jana Mésarová.

-

Súvisiace články

Najčítanejšie správy