Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Útok nožom na ulici: Muži tvrdia, že útočníka poznajú
Zdielať na

Útok nožom na ulici: Muži tvrdia, že útočníka poznajú

VRANOV NAD TOPĽOU / V Hanušovciach nad Topľou došlo vo večerných hodinách k útoku na dvoch mladých mužov. Nožom ich napadol miestny obyvateľ. Oboch porezal v oblasti hlavy.

Laco a Jozef. Dvaja mladí muži, ktorí sa zotavujú zo zranení. Nožom na nich priamo na ulici zaútočil muž, ktorého obaja poznajú. Čo bolo dôvodom, že ich napadol, sami nevedia. Všimli si, že je pod vplyvom alkoholu.

Zranených mladých mužov odviezla záchranka do nemocnice. "Skrvavený bol. My sme už pošli dolu, záchranka ho zobrala. To dvoch chcel úplne zabiť," vyjadrili sa rodičia zranených mužov. Obaja majú rezné rany na hlave. Mladí muži po útoku nožom silno krvácali. Rany na vlasovej časti hlavy im museli lekári zošívať. Mladšieho z dvojice zasiahol útočník nožom aj do ruky. Po ošetrení v nemocnici ich prepustili a doma sa zotavujú z brutálneho útoku. Páchateľa mali podľa ich informácií krátko po skutku zadržať policajti. "My sme podali trestné oznámenie a jeho pustili domu, je neznám prečo takého púšťajú domu," reagovala mama jedného zo zranených mužov.  No to, či je stále zadržaný alebo obvinený, polícia zatiaľ nepotvrdila. K prípadu uviedli iba to, že vedú trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy