Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Rodinná tragédia: V zamknutom dome našli nehybné telá matky so synom. Vo vnútri boli stopy požiaru
Zdielať na

Rodinná tragédia: V zamknutom dome našli nehybné telá matky so synom. Vo vnútri boli stopy požiaru

VIŠŇÓVÉ / Obcou Višňové otriasla rodinná tragédia. V jednom z tamojších domov našli policajti spolu s hasičmi dvoch mŕtvych ľudí. Tí boli najbližší príbuzní. Príčina tejto tragickej udalosti zatiaľ známa nie je.

V rodinnom dome v dedine Višňové spolu zomreli mama a jej syn. "Je to neskutočná tragédia, škoda ľudských životov," hovorí miestna obyvateľka.


Keď prišli na miesto nešťastia privolaní policajti, dvere domu boli zamknuté. Na pomoc teda zavolali hasičov, ktorí vyliezli po rebríku a vošli dovnútra cez rozbité okno.

"Po otvorení rodinného domu boli nájdení 45-ročný muž a 67 -ročná žena a privolaní zdravotníci, žiaľ, skonštatovali smrť," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriela Kremeňová. 

Mama ležala v kuchyni pri peci a jej syn na podlahe v chodbe. Hasiči objavili v staršom dome stopy po nedávnom požiari. Po tom, ako ho celý prehľadali už ďalšie známky horenia nenašli. Policajný technik odtiaľ odniesol obhorený elektrický radiátor.

"Obhliadajúci lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie a s cieľom zistenia presnej príčiny smrti nariadil pitvu," priblížila Kremeňová.

Do domu prišiel aj expert, ktorý sa už zaoberá príčinou požiaru. "Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina okolie začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," dodala Kremeňová.

Najčítanejšie správy