Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Polícia odhalila rodinný biznis s drogami, "perník" distribuovala 15-ročná Chantal
Zdielať na

Polícia odhalila rodinný biznis s drogami, "perník" distribuovala 15-ročná Chantal

BRATISLAVA / Kriminalisti z Malaciek rozbili rodinný drogový biznis. Odhalili rozsiahlu distribúciu metamfetamínu, sprostredkovateľkou bolo len 15-ročné dievča.

Stredobodom policajnej pozornosti bol dom na Žabom Majeri v Bratislave. Kukláči či psovodi prehľadávali obytné priestory, ich kolegovia sa zastavili v Malackách a Malých Levároch. "Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách vykonávali v súvislosti s drogovo-trestnou činnosťou domové prehliadky na viacerých miestach v okrese Malacky a v Bratislave," uviedla hovorkyňa krajskej polície sídliacej v hlavnom meste Jana Šimunková.

Na každom z troch miest našli metamfetamín, osem ôsob bolo zadržaných, päť z nich skončilo v cele predbežného zadržania. Sprostredkovateľkou v rodinnom drogovom biznise mala byť len 15-ročná Chantal, ktorá drogy dodávala ďalej babke, dedkovi, otcovi a bratovi.

V rámci prehliadok troch domov, dvoch áut a ôsmych osôb bolo zaistených až 700 dávok drogy. "Zo strany policajného vyšetrovateľa bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držania a obchodovania s nimi," uzavrela Šimunková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy