Polojasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Žena cestou z diskotéky nabúrala do kvetinárstva. Nafúkala dva a pol promile
Zdielať na

Žena cestou z diskotéky nabúrala do kvetinárstva. Nafúkala dva a pol promile

PRIEVIDZA / Prievidzkí dopravní policajti riešili v závere týždňa nehodu, ktorú spôsobila vodička pod vplyvom alkoholu. Vinníčka, ktorá sa vracala z diskotéky, zničila výklad kvetinárstva a nafúkala cez dve promile.

Hodinu pred polnocou sa majitelia kvetinárstva ponáhľali do predajne. Zalarmovali ich policajti. Do ich predajne narazilo osobné auto. "Vletela do kruhového objazdu, tam do nej narazilo super béčko a následne vletela do kvetinárstva," opísal nehodu obyvateľ mesta. 

Pred nárazom nebrzdila. Auto prednou časťou zdemolovalo výklad. Po inak frekventovanom chodníku v čase nehody nikto neprechádzal. V aute, ktoré narazilo do kvetinárstva, sa okrem vodičky viezla aj jej kamarátka. Tú museli ošetrovať. "Žena si pri nehode zranila hlavu. Vyslaní záchranári ju ošetrili a transportovali do nemocnice," informovala hovorkyňa operačného strediska záchrannej služby Alena Krčová. 

Len čo vodička vyšla von okoloidúci spozorovali, že sa pohybuje dosť nekoordinovane. Podozrenie, že pred jazdou pila potvrdila dychová skúška. "Vodička bola podrobená dychovej skúške, ktorej výsledok bol 2,5 promile alkoholu," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trenčíne, Danka Adámiková. Vodička sa vracala z diskotéky. Nechýbalo veľa a podľa svedkov skoro havarovala aj tam. "Pri klube skoro zrazila dievčinu," povedala obyvateľka mesta. Pár minút potom ako takmer zrazila mladé dievča havarovala. Vodičku po nehode do policajnej cely nevzali. Čaká ju minimálne obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a skončiť môže aj za mrežami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy