Zatiahnuté, dážď
15°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Muž sa hral na policajta, vyrobil si aj falošný preukaz
Zdielať na

Muž sa hral na policajta, vyrobil si aj falošný preukaz

BRATISLAVA / Muž si vyzbrojil auto modro-červenými majákmi, vytvoril si falošný preukaz a hral sa na policajta. Problém bol len ten, že ho našli tí naozajstní.

Erik sa premával z Bratislavy do Dunajskej Stredy po rýchlostnej ceste R7, keď naňho zaostrili členovia finančnej správy. "Vzhľad vozidla naznačoval, že nejde o žiadne služobné vozidlo niektorého z ozbrojených zborov na území Slovenskej republiky. Vodič svojou bezohľadnou jazdou bezprostredne ohrozoval život a zdravie ostatných účastníkov cestnej premávky, čo oznámili na linku 158 a vozidlo prenasledovali," povedala hovorkyňa Finančnej správy SR Martina Rybanská.

Zastavil až v obci Dolný Bar, kde ho finančná správa zadržala a počkala si na policajnú hliadku. Tej sa preukázal kartičkou, ktorá ho označovala ako riaditeľa útvaru Kobra, nikoho ale nenachytal. "54-ročný Bratislavčan je podozrivý z dvoch priestupkov. V prípade neoprávneného použitia vozidla so svetelnou signalizáciou v cestnej premávke spísali policajti správu o objasňovaní priestupku a na mieste mu zadržali osvedčenie o evidencii vozidla," uviedla Rybanská. Činy boli kategorizované ako priestupok, výšku trestu zatiaľ nepoznáme.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy