Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Šokujúci nález pri rybníkoch: V zaparkovanom aute našli mŕtveho muža
Zdielať na

Šokujúci nález pri rybníkoch: V zaparkovanom aute našli mŕtveho muža

VEĽKÝ ŠARIŠ / Miestnych obyvateľov prekvapil na prechádzke nález pri rybníkoch za Veľkým Šarišom. Na sedadle vodiča sedel sklonený človek bez známok života. Záchranári mu už pomôcť nedokázali. Zakrátko prišlo na miesto viacero kriminalistov.

​Osobné auto bolo zaparkované pri Rybníkoch za Veľkým Šarišom. Miestni, ktorí sem chodia na prechádzky tvrdia, že už tu stojí niekoľko dní. Až teraz si niekto všimol, že v aute sedí sklonený človek, bez známok života. Ľudia si mysleli, že tam len niekto zaparkoval. "Proste ja som myslel, že nejaký rybár," hovorí obyvateľ Veľkého Šariša. 

Mužovi v aute už nebolo pomoci a tak záchranárov vystriedali kriminalisti. "V katastri mesta Veľký Šariš bol nájdený muž v motorovom vozidle," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová. Už záchranári si všimli, že pod nájdeným človekom v aute bolo aj nemálo krvi.

Polícia ale nateraz neupresnila ani to, či mal nejaké viditeľné zranenia, alebo ako k nim mohlo dôjsť. Dokonca ani to, či vylúčili, či nevylúčili predbežne cudzie zavinenie. Ľudia, ktorí sem chodia za relaxom boli z nálezu v aute prekvapení. "Každý deň tu chodím, na rybníky, na bicykli," tvrdí obyvateľ Veľkého Šariša. "Presnú príčinu smrti určí až nariadená súdno-lekárska pitva," informuje Ligdayová. 

Muž sedel na sedadle vodiča. Bol však sklonený preto ho nebolo tak ľahko vidieť. Na zadných sedadlách mal barly. V prípade už bolo začaté trestné stíhanie pre usmrtenie. "Poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," uviedla Ligdayová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy