Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Čelná zrážka s kamiónom: Z osobného auta ostala iba kopa šrotu, vodič nemal šancu na prežite
Zdielať na

Čelná zrážka s kamiónom: Z osobného auta ostala iba kopa šrotu, vodič nemal šancu na prežite

ŠELPICE / 36-ročný vodič prišiel včera podvečer o život na ceste pri Trnave. Osudným sa mu stala zrážka s kamiónom. Tragická nehoda ochromila na niekoľko hodín dopravu na hlavnom ťahu na Senicu.

K nehode došlo na rovnej ceste. Vodič osobného auta mal vojsť do protismeru. 36-ročný Pavol vychádzal z Trnavy a išiel na obec Šelpice. Podľa prvotných zistení polície s autom náhle prešiel do protismeru. Vošiel rovno do cesty kamióna.

Po čelnom náraze zostali z osobného auta iba kopy plechu. Poškodená bola aj predná časť kamiónu. Vodič nemal v aute žiadnu šancu na prežitie. Telo nebohého vodiča zostalo vo vozidle zakliesnené. "Usmrtená osoba vyslobodená z vraku pomocou hydraulického zariadenia," povedala hovorkyňa KR HaZZ Trnava Lena Košťálová. 

Pomoc záchranárov potreboval aj vodič kamióna. "Zranenému vodičovi kamiónu bola poskytnutá predlekárska prvá pomoc a po príchode záchrannej zdravotnej služby bol odovzdaný do jej starostlivosti," uviedla Košťálová. 

"Druhý účastník nehody mal poranenú hlavu a po ošetrení bol posádkou prevezený do nemocnice," povedala hovorkyňa OS ZZS SR Krčová. Tragická zrážka ochromila aj dopravu. Skrížený kamión zablokoval cestu na niekoľko hodín. Vodiči nákladných vozidiel si tak na mieste vystáli niekoľkohodinovú kolónu.

"Úsek cesty bol po vyše troch hodinách opäť sprejazdnený bez obmedzenia," uviedla hovorkyňa KR PZ Trnava Mária Linkešová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy