Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Vodič auta narazil do dvoch plotov. Z miesta síce ušiel, ale zostalo tam po ňom evidenčné číslo vozidla
Zdielať na

Vodič auta narazil do dvoch plotov. Z miesta síce ušiel, ale zostalo tam po ňom evidenčné číslo vozidla

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO / Pre nepriaznivé počasie sa čadčianski dopravní policajti skutočne nezastavili. Vo štvrtok, 20. januára, v Nesluši narazilo auto do dvoch plotov. Vodič z miesta ušiel.

​Mladá rodina počula silný náraz, keď sa pozreli von, videli už len unikajúce auto. Všimli si, že bolo striebornej farby. "Poškodený máme plot popolnice, moje auto je poškodené a ešte ďalší plot dole je poškodený," hovorí majiteľ. 

O pár metrov ďalej nabúralo auto do ďalšieho plota, tam zostal aj dôkaz, evidenčné číslo vozidla, majiteľa teda našli rýchlo. Ten však mal policajtom povedať, že on nešoféroval. "My sme videli len auto, ako sa tu otáčalo a ide preč, ale kto bol vodič alebo vodička, to nevie nikto," hovorí majiteľ. "V súvislosti s touto udalosťou bola zadržaná 27-ročná žena," informuje hovorca KR PZ Žilina Radko Moravčík.

Najprv policajtom tvrdila, že za volantom sedela ona, kto vlastne šoféroval je ale predmetom vyšetrovania. "V súčasnej dobe prebiehajú všetky potrebné procesné úkony a opatrenia s cieľom objasnenia skutku a rozhodnutia v zmysle Trestného poriadku," tvrdí  Moravčík. 

Pod nehodu, pri ktorej sa nikto nezranil, sa zrejme podpísali aj neupravené cesty. "Presne o takom čase chodíme von, ale sme si to radšej rozmysleli a dobre sme urobili," hovorí majiteľ. Cesty v obci boli čistý ľad a inak tomu nebolo ani večer. "Volali sme na oú a nikto nám ani telefón nezdvihol," hovorí majiteľ. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy