Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Možno už o pár dní polícia vykope telo obávaného mafiána Niguta. Jeho vrah ukázal na ilegálny hrob
Zdielať na

Možno už o pár dní polícia vykope telo obávaného mafiána Niguta. Jeho vrah ukázal na ilegálny hrob

DOLNÝ CHOTÁR / Do Dolného Chotára (okres Dunajská Streda) opäť prišla Národná kriminálna agentúra. Ozbrojení kukláči tam doviezli z Leopoldova Ladislava Alföldiho. Ide o muža, ktorý sa priznal k vražde obávaného košického mafiána Roberta Niguta. Za objednávateľa označil syna starostu Dolného Chotára Františka Doru mladšieho. Alföldi ukázal prstom na miesto, kde mal mafiána so skleneným okom sám zakopať.

Opäť hľadali miesto hrobu Niguta

Kolóna áut z Národnej Kriminálnej Agentúry prišla do Dolného Chotára pred desiatou ráno. Ich kroky smerovali na koniec dediny, kde policajti kopali viackrát aj v minulosti, no bez výsledku. Ladislav Alföldi mal na sebe nepriestrelnú vestu a helmu. Policajným vyšetrovateľom ukázal konkrétne miesto, kde mal nebohého Niguta prezývaného Luciana po vražde osobne zakopať. Potom ako označil miesto ilegálneho hrobu, sadli späť do áut. Eskorta vyrazila do neďalekej obce Kráľov Brod, kde sa spoločne vybrali k rieke.

Práve tam, do Starej Čiernej vody, mal Alföldi po vražde Niguta odhodiť vražednú zbraň. 

Či sa podaria pozostatky nebohého Niguta vykopať, by malo byť známe už v najbližších dňoch. Časť Dolného Chotára budú opäť prekopávať bagre a prehľadávať policajní vyšetrovatelia a technici. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy