Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dopravná nehoda na sídlisku: Vodič ušiel z miesta nehody a posádke prevráteného auta nepomohol
Zdielať na

Dopravná nehoda na sídlisku: Vodič ušiel z miesta nehody a posádke prevráteného auta nepomohol

ŽILINA / Neznámy vodič spôsobil nehodu a z miesta ušiel. Stalo sa to na žilinskom sídlisku Hájik. Posádke Toyoty, ktorá sa s autom prevrátila, ani neposkytol prvú pomoc.

Nehoda sa stala krátko pred osmou hodinou večer, kedy ľudí z okolitých panelákov vystrašila silná rana. Podľa vyšetrovania šla strieborná Škodovka smerom na sídlisko, prešla do protismeru, kde sa zrazila s Toyotou, tá sa následkom silného nárazu prevrátila nabok. Vyliezali z nej dvaja mladí ľudia "Po príchode boli účastníci mimo vozidla, jedného si prevzali hasiči, účastníčku nehody si prevzala rýchla zdravotnícka pomoc," vysvetlil veliteľ zásahu HAZZ v Žiline, Michal Čecho.

Obyvatelia sídliska po silnej rane vyšli na balkóny, videli strieborné auto, ktoré malo byť plné mladých ľudí. Vodič, ktorý nehodu spôsobil z miesta ušiel. "Neznámy vodič motorového vozidla Škoda z miesta odišiel bez splnenia si povinnosti účastníka dopravnej nehody," dodal hovorca KR PZ Žilina, Radko Moravčík.

Jedného z posádky ale akoby na mieste zabudli

Ten policajtom tvrdil, že tých, s ktorými sa viezol, nepozná. Striebornú Octaviu našli policajti približne 300 metrov od miesta nehody, posádka v nej ale nebola. Auto malo nabúranú pravú prednú časť.

"Polícia žiada občanov, ktorí boli svedkami uvedenej dopravnej nehody, prípadne majú kamerový záznam z jazdy motorového vozidla Škoda Octavia, striebornej farby po ulici Mateja Bela až po jeho zastavenie na tejto ulici, aby akékoľvek informácie k dopravnej nehode oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo najbližšom útvare Policajného zboru," dodal na záver Moravčík.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy