Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Sanitka skončila v plote domu seniorov. Predchádzať tomu mala zrážka s autom
Zdielať na

Sanitka skončila v plote domu seniorov. Predchádzať tomu mala zrážka s autom

VEĽKÝ BIEL / Pri Veľkom Bieli popoludní havarovala sanitka. Potom ako sa zrazila s osobným autom prerazila plot domova seniorov.

​Nehoda sa stala len niekoľko metrov od tabule označujúcej koniec obce. Záchranka práve smerovala do Veľkého Bielu, keď sa zrazila s osobným autom. Po náraze vyletela z cesty a prerazila železný plot miestneho domovu seniorov.

"Dopravná nehoda si vyžiadala jednu ľahko zranenú osobu. Išlo o muža, ktorý utrpel úraz hlavy. Posádka ho po ošetrení transportovala do nemocnice," povedala hovorkyňa OS ZZS SR Alena Krčová. Podľa našich informácií sa zranil len vodič osobného auta, ktorý skončil v piesku mimo cesty desiatky metrov od miesta nárazu. Posádke sanitky sa akoby zázrakom nič nestalo. V čase nehody údajne smerovali k prípadu a tak sa v ňom našťastie žiadny pacient nenachádzal. 

Záchranka zostala po nehode nepojazdná. Záchranári preto jej vybavenie premiestnili do druhého vozidla. Škoda by sa podľa našich informácií mohla vyšplhať až na sto tisíc eur. Osobné auto v čase nehody vraj podľa prvotných informácií vchádzalo do dvora domovu seniorov. "Presné príčiny ako aj okolnosti, za ktorých k tejto dopravnej nehode došlo v súčasnej dobe vyšetrujeme," uviedol Szeiff. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy