Skoro jasno
23°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Nezvestného Popradčana našli po troch dňoch pátrania, bol bez známok života
Zdielať na
Krimi

Nezvestného Popradčana našli po troch dňoch pátrania, bol bez známok života

Archívna reportáž

POPRAD / Pátracia akcia po nezvestnom mladíkovi z Popradu sa skončila. Objavili ho krátko po 11:00, už bez známok života.

Informoval o tom na sociálnej sieti Pohotovostný pátrací tím Prešovského kraja, podľa ktorého dnes v spolupráci s políciou, dobrovoľnými hasičmi a dobrovoľníkmi rozšírili oblasti pátrania.

Popradčan Michal Ján O. bol nezvestný od soboty 25. decembra, celoštátne pátranie po ňom bolo vyhlásené v sobotu 26. decembra. Naposledy ho videli na Tomášikovej ulici v Poprade v piatok približne o 18:00, posledný kontakt mal mladík s rodinou o 19:27 cez mobilnú aplikáciu.

Objavenie tela 21-ročného Popradčana potvrdila pre agentúru SITA aj hovorkyňa prešovskej krajskej polície Jana Ligdayová.

„V predmetnej veci bol na miesto privolaný obhliadajúci lekár a podľa jeho vyjadrenia bude vo veci vykonávať procesné úkony vecne príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade. Z dôvodu vykonávania prvotných procesných úkonov sa ďalej k veci nie je možné vyjadrovať," uviedla.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy