Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Žena so zadržaným vodičákom utekala pred policajtmi. Pred hliadkou vyhodila pravdepodobne drogy
Zdielať na

Žena so zadržaným vodičákom utekala pred policajtmi. Pred hliadkou vyhodila pravdepodobne drogy

BRATISLAVA / O rozruch v bratislavskom Starom Meste sa včera večer postarala žena, ktorá napriek výzvam nezastavila policajtom a chcela ujsť. Hliadka ju z auta vytiahla, no to sa pohlo a narazilo do dvoch vozidiel vrátane policajného. Simona si navyše za luxusný bavorák sadla so zákazom šoférovania. A aby toho nebolo málo, kriminalisti zaistili pravdepodobne drogy.

Bratislava, pondelok večer, Krížková ulica neďaleko ministerstva zahraničných vecí. Policajti si všimli biele BMW, ktoré šoférovala Simona. Na neoznačenom policajnom golfe ju zastavili.

"Žena vodička nerešpektovala výzvy polície a snažila sa z miesta na vozidle uniknúť," povedal hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff. Hliadke sa podarilo Simonu pred útekom zadržať. Pritom ako ju vyťahovali z auta, ale mala automatickej prevodovke zaradené Déčko. Bavorák tak prešiel ešte niekoľko metrov a narazil do dvoch áut. Jedno z nich bol policajný golf a druhé starší Fiat. Auto zastavilo až na chodníku. 

"K zraneniu osôb nedošlo. Okolnosťami dopravnej nehody sa zaoberajú bratislavskí dopravní policajti," uviedol Szeiff. Simona pred zadržaním stihla ešte vyhodiť pravdepodobne drogy. Materiál policajti zaistili a skončí na expertíze.

Hliadka s vodičkou sa neskôr ešte vrátila do auta, ktoré spoločne prezreli. Neskôr ju v putách odviedli do auta a skončila v nemocnici, kde sa podrobila testom na drogy. Podľa informácií TV JOJ mala žena problémy s drogami už aj v minulosti. Za volant si navyše mala sadnúť napriek tomu, že má zadržaný vodičský preukaz.

"Vo vzťahu k žene vodičke vzniklo aj podozrenie z drogovej trestnej činnosti, pričom potrebné úkony v tomto smere vykonávajú policajti okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I," povedal Szeiff. 

Ešte dopoludnia stál bavorák, ktorý včera večer žena šoférovala stojí ešte aj v týchto chvíľach v strede chodníku a auto stráži policajná hliadka. Trestné stíhanie zatiaľ polícia nezačala. Nie je vylúčené, že žena bude v najbližších hodinách či dňoch obvinená. Aktuálne je stále v policajnej cele a čaká ju séria výpovedí.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy