Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Muž deň po prepustení z väzenia zaútočil na iného muža. Dôvodom mali byť drogy
Zdielať na

Muž deň po prepustení z väzenia zaútočil na iného muža. Dôvodom mali byť drogy

VRÁBLE / Muž, ktorého polícia zadržala za drogy vo Vrábľoch mal deň po prepustení zaútočiť na iného muža. Útočník vraj počas bitky kričal, že ho udal polícii. Napadnutý muž má teraz strach o seba aj rodinu.

K útoku došlo na autobusovej zastávke v Tesárskych Mlyňanoch. 29-ročný muž tu čakal na autobus. "Dal mi zopár pästí na hlavu do ramena a sotil ma o zastávku," povedal napadnutý muž. 

Útočník sa mal pritom mužovi aj vyhrážať a z rúk mu následne vytrhol mobilný telefón. "Že na koho ja budem volať policajtov a že ma zabije a podobné. Vytrhol mi telefón z ruky sadol do auta a ušiel," uviedol napadnutý muž.

Muž má teraz strach nielen o seba ale aj rodinu v ukradnutom mobile mal totiž ich fotografie. Zbitý muž, mal totiž krátko pred tým, ako útočníka za drogy zadržala polícia od neho kupovať pervitín. Polícia, vozidlo zastavila iba pár metrov od miesta stretnutia.  

"Ja som ho nepoznal v podstate vtedy som si mal prvýkrát v nedeľu od neho niečo kúpiť," povedal napadnutý muž. 

Vozidlo, ktoré riadil 34-ročný muž a sedela v ňom aj 28-ročná žena zastavili policajti pri jednej z fabrík. Z vozidla vyhodili 3 striekačky a jedno plastové vrecko so stopmi drog. V aute našli vrecko s kryštalickou látkou.

"Po vykonaní procesných úkonov bol muž prepustený a bude stíhaný na slobode, žena bude vypočutá," povedala hovorkyňa KR PZ Nitra Viktória Borloková. Muž mal útočiť deň potom ako ho polícia prepustila. Útok je v štádiu vyšetrovania.

"Prijali sme oznámenie nebezpečné vyhrážanie," uviedla Borloková. "Ešte ho aj prepustili, ešte si ma aj našiel akože som ho ja nabonzoval to je somarina," dodal napadnutý muž. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy