Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Vodič narazil do auta, ktoré išlo pred ním. Skončilo mimo cesty
Zdielať na

Vodič narazil do auta, ktoré išlo pred ním. Skončilo mimo cesty

ČEJEČOVCE / Na problematickom úseku cesty v Čečejovciach pribudla do štatistík ďalšia nehoda. 48-ročný vodič z Česka sa pravdepodobne dostatočne nevenoval riadeniu, nedodržal vzdialenosť a zozadu narazil do auta, ktoré išlo pred ním. To skončilo mimo cesty.

Vodič škody dostal pravdepodobne mikrospánok a v plnej rýchlosti napálil do auta, ktoré spomaľovalo v obci. To skončilo v potoku pod mostom.

"V jednom vozidle sa nenachádzala žiadna osoba, v druhom vozidle boli dve osoby , ktoré vedeli vyjsť sami po svojich, len mali ľahké zranenia," uviedol veliteľ zásahu Hasičského a záchranného zboru v Moldave nad Bodvou .

Obe ženy ošetrili a previezli sanitkou do nemocnice na ďalšie vyšetrenia. Fábiu, ktorá skončila v potoku museli dostať na breh hasiči. Bližšie okolnosti prešetruje polícia. Už aj v minulosti sa presne na tom istom úseku stalo niekoľko vážnych, či dokonca tragických dopravných nehôd.

"Je to aj problém rýchlosti, je to aj problém nepozornosti tam sú viaceré aspekty, ktoré vedú k tomu, že sa tu taká nehoda stane. Samozrejme aj uponáhľaná doba," vyhlásil starosta obce Čeječovce, Lukáš Macák.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy