Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Policajti s bagrom prekopávali park v Nitre, podľa informácií TV JOJ našli kosti
Zdielať na

Policajti s bagrom prekopávali park v Nitre, podľa informácií TV JOJ našli kosti

NITRA / Policajti niekoľko hodín prehľadávali časť mestského parku na Sihoti v Nitre. Pomocou bagra kopali v zemi a podľa informácií TV JOJ tam našli kosti. Údajne by to mohlo súvisieť so stratenou študentkou Ľudmilou z Dobšinej. Študovala v Nitre a stratila sa pred siedmimi rokmi.

Desiatky policajtov, vyšetrovateľov ale aj ťažká technika a uzatvorená zadná časť. Tak to v utorok vyzeralo v mestskom parku. Policajti kopali na miestach, kde boli kedysi pivnice. 

Pomocou bagra napokon našli podľa informácií TV JOJ v zemi kosti. Prípad by mohol súvisieť s Ľudmilou, ktorá odišla z diskotéky pred siedmimi rokmi a od tej doby ju nikto nevidel. Polícia však túto informáciu zatiaľ nepotvrdila. "V prípade prebiehajú úkony, ktorých zverejnenie by mohlo zmariť ďalšie vyšetrovanie," uviedla policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. 

Budovu, v ktorej je momentálne reštaurácia, zrekonštruovali rok potom, ako študentka zmizla. Policajti teraz prehľadávajú oblasť, kde majú oddychovú zónu.

V čase, keď sa študentka stratila, mestská budova chátrala a prespávali tam bezdomovci. Mladá žena išla z diskotéky na internát. "Ja ešte vždy aj po tých siedmich rokoch počítam s možnosťou, že môže niekde žiť," povedala pred dvomi mesiacmi pre TV JOJ mama študentky Ľudmily. 

Vyzývala vtedy aj ľudí, ktorí by si mohli s odstupom časom na niečo spomenúť, aby sa ozvali. "Chcela by som poprosiť, aby sa nebáli, keď ju niekto stretol," dodala vtedy. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy