Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zakrvavený muž ležal na zastávke MHD. Na verejných toaletách ho vraj bodol jeho kamarát
Zdielať na

Zakrvavený muž ležal na zastávke MHD. Na verejných toaletách ho vraj bodol jeho kamarát

BRATISLAVA / Otrasný pohľad sa naskytol ľuďom v bratislavskom Starom meste. Na zastávke MHD ležal zakrvavený muž. Počas hádky ho mal bodnúť jeho kamarát. Všetko sa odohralo na nefunkčných verejných záchodoch.

V hlavnom meste v nedeľu, 5. decembra, o jednej hodine ráno sa z verejných podzemných toaliet ozýval krik a hádky. Dvojica spoločne popíjala na starých verejných toaletách. Po chvíľke medzi nimi došlo k hádke a jeden na druhého zaútočil nožom.

Chlapi mali byť poriadne pod parou, o čom svedčia aj prázdne fľaše a neporiadok na mieste, kde pili. Predtým, ako jeden z mužov vytiahol nôž mali padnúť aj facky. Zranený muž prešiel z toaliet asi 50 metrov. Celého zakrvaveného a v kaluži krvi ho našli na zastávke.

Nehybnému mužovi zavolali záchranku okoloidúci ľudia. Tí ho na mieste museli ratovať a odviezť do nemocnice. 57-ročného Dušana krátko po incidente zadržali policajti a odviezli ho na stanicu. "Zo strany príslušného útvaru Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci prečinu nebezpečného vyhrážania v súbehu prečinom ublíženia na zdraví. Zadržaná bola jedna osoba, ktorej bolo zároveň už vznesené obvinenie z vyššie uvedených trestných činov," hovorca krajského riaditeľstva policajného zboru, Michal Szeiff.

Pichnutý muž útok, našťastie, prežil. Miesto, kde sa krvaví incident odohral je pritom mesiace zavreté, no niekto poškodil zámky. Staré Mesto priestor opäť uzamklo. "Mestskí policajti už majú na Vami označenom mieste kontrolný bod, priestory niekoľkokrát počas dňa a aj v noci kontrolujú," povedala hovorkyňa magistrátu, Katarína Rajčanová. Na 57-ročného Dušana spracoval vyšetrovateľ návrh na jeho väzobné stíhanie. V najbližších dňoch sa tak postaví pred sudcu. Ten rozhodne či bude za krvaví útok stíhaný za mrežami alebo na slobode.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy