Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mladá žena vypadla cez zatvorené okno. Muž za ňou vybehol a ďalej jej ubližoval
Zdielať na

Mladá žena vypadla cez zatvorené okno. Muž za ňou vybehol a ďalej jej ubližoval

LUČENEC / V lučeneckej nemocnici leží mladá žena, ktorá vypadla z okna na prvom poschodí. Polícia ale pracuje aj s možnosťou, že ju cez zatvorené okno vystrčil jej druh. Róbert mal družke dlhodobo ubližovať a po poslednom incidente skončil vo väzbe.

"Bola celá krvavá, tvár, ruky, všetko," potvrdila suseda. Dvojica sa v osudný večer vrátila domov okolo polnoci. Následne bolo z ich bytu počuť veľký krik a hádku. Potom mladá žena vypadla z okna na prvom poschodí.

"Ona vypadla, alebo vystrčil ju. Ja neviem. Ale som počula, že sa hádajú, že sa bijú," doplnila suseda.

Pri paneláku boli úlomky skla, žena musela vypadnúť cez zatvorené okno. Róbert potom vybehol za ňou a podľa svedkov jej ďalej ubližoval.  

"Bola na zemi, keď on bil po nej. Som kričala na neho. On odbehol a znova sa vrátil," pokračovala suseda.

Susedy ešte aj po niekoľkých hodinách opisovali hrôzostrašný zážitok s panikou v hlase. Zúfalá a zranená žena sa vraj pokúšala dostať sa pred útočníkom do bezpečia.

Žena sa chcela vyšplhať. "Pozrite všade je krv. Ona potom chcela k nám ísť, chytila sa tej rúry, že sa vyšplhá hore, ale už nemala toľko síl," potvrdila suseda.

Mužovi sa podarilo odtiahnuť ju naspäť do bytu, v ktorom žila aj jeho stará mama. Ľudia ale našťastie privolali pomoc.

"Lučeneckí policajti v tejto súvislosti zadržali podozrivého muža, ktorý bol umiestnený do cely policajného zadržania," vyhlásila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Róbert je už vo väzbe. Obvinili ho zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby. Svojej podľa susedov družke neublížil iba raz.

"To bolo časté. Ona bola vždy taká dobitá," spomínala suseda.

Z väzenia ho pritom prepustili minulý rok v máji. Sedel za lúpež.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy