Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
43-ročná vodička zrazila dôchodcu rovno na chodníku. Muž utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol
Zdielať na

43-ročná vodička zrazila dôchodcu rovno na chodníku. Muž utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol

DOLNÉ SALIBY / Tragická nehoda v obci Dolné Saliby v galantskom okrese. O život prišiel 73ročný senior, ktorého v zákrute zrazila žena. Tá si na incident nespomína.

K nehode došlo ráno, kedy sa senior vracal z pošty. ​Dôchodca si bol na pošte vyzdvihnúť dôchodok. Okolo 8 sa vracal domov na bicykli a prechádzal po chodníku. V tej chvíli tadiaľ išlo auto, ktoré riadila 43-ročná žena. Tá z ničoho nič prešla do protismeru a vyletela na chodník a cyklistu zrazila.

"K mužovi, ktorý potreboval pomoc sme okamžite vyslali posádku rýchlej lekárskej pomoci, žiaľ, po neúspešnej resuscitácií musel lekár konštatovať smrť," povedala hovorkyňa OS ZZS SR Alena Krčová. 

Auto zastavilo až náraz do oplotenia materskej školy. Deti, našťastie neboli v blízkosti a nič sa im nestalo. Žena si podľa polície na celú zrážku nespomína.

"Vodičku policajti podrobili dychovej skúške, s negatívnym výsledkom," uviedla hovorkyňa KR PZ Trnava Zlatica Antalová. 

Presnú príčinu a okolnosti nehody určí polícia až po znaleckom dokazovaní. Na mieste boli aj zdrvení príbuzní nebohého dôchodcu. Polícia aj v súvislosti s týmto prípadom upozorňuje, aby boli vodiči opatrní a venovali sa plne riadeniu vozidla.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy