Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Záhadné okolnosti smrti 59-ročného muža. V motoreste ho našli v divnej polohe bez topánok
Zdielať na

Záhadné okolnosti smrti 59-ročného muža. V motoreste ho našli v divnej polohe bez topánok

LUČENEC / Policajti vyšetrujú smrť 59 ročného muža. Roky býval nad motorestom a bol chorľavý, čo by naznačovalo, že jeho smrť nikto nezapríčinil. Mätúca bola poloha, v ktorej ho našli.

59-ročný muž býval v areáli motorestu už niekoľko rokov. Ujal sa ho ešte bývalý majiteľ. Prevádzka je ale momentálne zatvorená, Dušanovi sem nosili iba obedy.

"Žil tu niekoľko rokov. Je nám to ľúto. Kde sme ho mali vyhodiť? Na ulicu? Aj keď sme zatvorili. Každý deň sme mu nosili obed, náš šofér, náš zamestnanec ho našiel," vyjadril sa majiteľ a prevádzkar reštaurácie Ján. Muž ležal vonku vedľa budovy a už nejavil žiadne známky života. Zvláštna bola ale poloha, v ktorej ho našli. Bol natiahnutý pod dreveným stolom, ležal vystretý na chrbte a bol vyzutý. Aj z toho dôvodu telo okrem obhliadajúceho lekára prezrel aj expert. "Na miesto bol privolaný súdny lekár a vo veci bola nariadená súdna pitva," informoval hovorca krajského riaditeľstva Mário Bóna. 

Už nebohý Dušan pomáhal s drobnými prácami, no posledné dva roky mal zdravotné problémy. "Nevideli sme ho strašne dávno, ešte sme sa čudovali, že tie smeti sú tam. On to vždy riadil, on to upratoval, akože držal to v čistote," reagovala zamestnankyňa neďalekej reštaurácie. "Čo sa mohlo stať? Netušíme, vôbec. Ale neveríme, že mu niekto ublížil. Ja si myslím, že spadol," uviedol majiteľ reštaurácie Ján. Navštevovali ho ale rôzne indivíduá a poloha v akej ho našli nenasvedčovala, že by spadol, alebo odpadol. Policajti na niekoľkých miestach v okolí našli kvapky krvi. Čo sa stalo by mohli pomôcť objasniť aj záznamy z bezpečnostnej kamery. Polícia už v tomto prípade začala trestné stíhanie pre usmrtenie. Ďalší postup bude závisieť od výsledkov súdnej pitvy.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy