Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Agresívny pes napadol bezbrannú dôchodkyňu. Zvalil ju na zem a ťahal ju
Zdielať na

Agresívny pes napadol bezbrannú dôchodkyňu. Zvalil ju na zem a ťahal ju

HENDRICHOVCE / Rozzúrený pes brutálne zaútočil na bezbrannú dôchodkyňu. Napadol ju na ulici pred rodinnými domami. Veľký pes ženu zvalil na zem a hrýzol ju do hlavy a celého tela. 71 ročná žena zostala zakrvavená a doráňaná ležať na ulici.

Stalo sa to na ulici, len kúsok od domu napadnutej ženy. Veľký pes sa dostal z dvora jeho majiteľov a na staršiu pani kráčajúcu po ulici náhle zaútočil. Zvalil ju na zem a neustále hrýzol.

"On tak na mňa vyskočil tu ma za vlasy, na zemi som ležala on ma za vlasy chytal," povedala napadnutá žena.

"Tu ju zvalil na zem a ťahal po zemi," potvrdil manžel napadnutej ženy..

Svedkami tejto drámy s agresívnym zvieraťom boli aj niektorí obyvatelia. Zasiahnuť proti rozzúrenému psovi sa však zrejme báli. Ani jeho majiteľka ho nedokázala od napadnutej ženy odohnať. Na pomoc našťastie pribehol manžel zranenej ženy. Psa, ktorý ju hrýzol, sa mužovi podarilo od nej násilím odtiahnuť.

"Tak som ho ťahal, koľko som vládal tu do bránky," opisoval udalosti manžel napadnutej.

"Ja mám šicko, hlavu me za vlasy drel, ucho mám celé," pokračovala napadnutá žena.

Napadnutá pani sa zotavuje zo zranení. Po útoku psa má rany takmer po celom tele. " Ja po veľkej operácii chrbtice, ešte tu ma zvalí na zem. Lakte, všetko porozbíjané. Ešte tu ruky obité, palec," povedala napadnutá.

"Polícia začala trestné stíhanie pre prečin ublíženie na zdraví," potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove, Jana Ligdayová.

Podľa manželov to nebol prvý prípad, keď pes ich susedov niekoho napadol. Na pozemok ich syna sa dostal aj cez dva vysoké ploty. Majiteľov psa, ktorý zaútočil na ženu, sme doma nezastihli. Na dvore nebolo vidieť ani štvornohého útočníka.

"Oni ho majú len zatvoreného, alebo v ohrade tam," povedal manžel napadnutej ženy.

"Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá," doplnila Jana Ligdayová .

Súvisiace články

Najčítanejšie správy