Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tragická zrážka s kamiónom: O život prišli mladí manželia
Zdielať na

Tragická zrážka s kamiónom: O život prišli mladí manželia

ŠURANY / Zrážka osobného auta a kamióna stála život 36 ročného muža a 33 ročnú ženu. Tragická nehoda sa stala popoludní pri Komjaticiach. Vodič z ničoho nič prešiel do protismeru. Po zrážke s nákladným autom ešte narazil do ďalšieho vozidla.

Nehoda sa stala na rovnej ceste. 36-ročný vodič, ktorý viezol o tri roky mladšiu ženu prešiel na druhú stranu cesty. V protismere práve išiel kamión. Vodič už nedokázal urobiť nič a osobné auto do nákladného vrazilo. Po silnom náraze, sa ešte osobné auto zrazilo s vozidlom, ktoré išlo za ním. "Došlo k čelnej zrážke s kamiónom a do tohto potom narazilo vozidlo Suzuki," povedal znalec z oblasti dopravy Jozef Veverka. 

Osobné auto zostalo po náraze totálne zdemolované. Naše informácie hovoria o tom, že vodič z neho vypadol a skončil na ceste. Spolujazdkyňa zostala vo vraku zakliesnená. "Počas nárazu vznikol aj požiar, ktorý uhasil kamionista hasiacim prístrojom," uviedol Marek Bajla, veliteľ zásahu HaZZ Šurany. 

"36-ročný vodič a jeho 33.ročná spolujazdkyňa pri dopravnej nehode zahynuli," vyjadrila sa hovorkyňa KR PZ Nitra Renáta Čuháková. Kamión sa ešte snažil vyhnúť zrážke a preto skončil v priekope. Svedkovia a zakrátko aj hasiči so záchranármi sa snažili zraneným pomôcť. Na miesto bol pripravený aj vrtuľník.

"Ostatné osoby boli 3 zranené dve z kamióna a osobného vozidla," povedal Bajla.  Zranili sa aj ďalší ľudia v oboch autách. Ide o údajne o ľahšie zranenia a previezli ich do nemocnice.

Informácie televízie JOJ hovoria o tom, že kamionista videl akoby vodič, ktorý prešiel do protismeru telefonoval. Všetko je však v štádiu vyšetrovania. "Na rovnom úseku technicky nevysvetliteľné, prečo, k tomu sa vyjadriť neviem," dodal Veverka. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy