Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Len desaťmesačné bábätko vypadlo z piateho poschodia. Stáli pri ňom anjeli strážni
Zdielať na

Len desaťmesačné bábätko vypadlo z piateho poschodia. Stáli pri ňom anjeli strážni

VRANOV NAD TOPĽOU / Pokojne môžeme povedať, že na sídlisku vo Vranove nad Topľou sa stal zázrak. Z okna na piatom poschodí vypadlo 10 mesačné dieťa. Chlapček nielenže pád prežil, ale prvé vyšetrenia vo vranovskej nemocnici nepreukázali žiadne vážne poranenia.

Stalo sa to na jednom z vranovských sídlisk. Len 10- mesačné dieťa vypadlo z paneláka. Z bytu na piatom poschodí.

Ani susedia netaja prekvapenie. Stalo sa to na sídlisku Okulka. Malý chlapček prežil pád z piateho poschodia. Akoby zázrakom sa mu nič vážne nestalo.

"Že vraj decko vyšlo na stôl, že okno bolo otvorené, vytlačilo sieťku a vypadlo. Je to také divné, z ktorého to bolo poschodia?  Z piateho?" čudovali sa susedia. "Absolútne nič sa mu nestalo. Stáli pri ňom všetci anjeli strážni," veria susedia.

10- mesačné dieťa skončilo po páde z piateho poschodia vo vranovskej nemocnici. Tomu, čo sa predtým stalo nemohli uveriť ani lekári. "Dieťa bolo do nemocnice privezené pri vedomí, mimo ohrozenia života. Komplexná diagnostika nepreukázala žiadne vážnejšie poranenie. Napriek tomu bolo prevezené na pozorovanie na Vyššie detské pracovisko do Prešova," povedal hovorca siete nemocníc, Tomáš Kráľ. 

Aktuálny stav dieťaťa po prevoze do prešovskej nemocnice sa nám zistiť nepodarilo. Polícia však potvrdila, že sa o daný prípad naďalej zaujíma. "Okresný vyšetrovateľ v tomto prípade vykonáva všetky potrebné procesné úkony. Vzhľadom na citlivosť prípadu, bližšie informácie k nemu v tomto štádiu vyšetrovania nie je možné poskytnúť," potvrdila Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove. 

"Vôbec nič sa mu nestalo? Zázrak sa, že vraj stal," doplnil sused.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy