Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dráma na strednom Slovensku: Ľudia ratovali horiaceho muža. Podľa polície sa podpálil sám
Zdielať na

Dráma na strednom Slovensku: Ľudia ratovali horiaceho muža. Podľa polície sa podpálil sám

VLKANOVÁ / Horiaceho muža objavili susedia na dvore rodinného domu vo Vlkanovej. Ťažko popáleného na 80-tich percentách tela ho previezli do banskobystrickej nemocnice. Podľa polície sa 35-ročný muž polial benzínom a podpálil sám.

​Muž bol celý v plameňoch, keď si ho všimli susedia. Tí najskôr zbadali cez okná nezvyčajnú žiaru a buchot. Šokujúci pohľad sa im naskytol na dvore rodinného domu vo Vlkanovej. 35-ročného muža sa sami pokúšali uhasiť. "Po príchode na miesto, muž bol v opatere rýchlej zdravotnej pomoci," vyjadrila sa Petra Kováčiková, hovorkyňa KR PZ BB.

Muž utrpel rozsiahle popáleniny na zhruba 80-tich percentách tela. Vo veľmi vážnom stave ho previezli do banskobystrickej nemocnice. Jeho stav je kritický. "Muž bol popálený a nereagoval. Záchranárom sa ho podarilo po dlhých minútach oživiť, s popáleninami hlavy a krku ho vo vážnom stave previezli do nemocnice," uviedla hovorkyňa OS ZZS SR Alena Krčová.

"Na mieste hliadka vypočula svedkov a príbuzných. Nič nenasvedčuje tomu, že by mu ublížil niekto iný," povedala Kováčiková. 35-ročný muž sa podľa všetkého na dvore polial benzínom a škrtol zápalkou. Motív ale známy nie je. "Z informácií vyplýva, že si zranenia spôsobil sám, pre citlivosť prípadu nebudeme poskytovať viac informácií," dodala Kováčiková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy