Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Futbalový svet v slzách. Pri dopravnej nehode prišiel o život len 18-ročný futbalista Adrián
Zdielať na

Futbalový svet v slzách. Pri dopravnej nehode prišiel o život len 18-ročný futbalista Adrián

Archívna reportáž

LEVICE / DAC Dunajská Streda smúti. V pondelok, 1. novembra, zahynul pri vážnej dopravnej nehode ich hráč Adrián. Ten neprežil haváriu pri Leviciach. Potom ako nabúral do stromu, jeho auto vzbĺklo. Mladík nemal šancu prežiť.

Futbalový svet v slzách. V pondelok 1. novembra zahynul len 18-ročný futbalista Adrián, ktorý aktuálne hrával za DAC Dunajská Streda. Adrián šoféroval osobné vozidlo na rovnom úseku cesty prešiel do protismeru. Následne vybočil z ľavotočivej zákruty a narazil do stromu. Vozidlo po náraze začalo horieť. Pri dopravnej nehode utrpel mladík zranenia, ktorým na mieste podľahol. 

Mladík pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam. 

Futbalový svet smúti: Adrián, odpočívaj v pokoj! 

"Futbalový klub FC ŠTK 1914 Šamorín s hlbokým zármutkom oznamuje, že vo veku osemnásť rokov včera zahynul Adrián Nagy, hráč mládežníckej základne nášho klubu. Zasiahla nás veľmi smutná správa. Mládežnícky hráč nášho klubu Adrián Nagy, už nie je medzi nami. Talentovaný futbalista, ktorý bol na hosťovaní z DAC, nás opustil včera po tragickej nehode," uviedol klub správu na svojom facebooku. 

Adrián sa venoval futbalu už od malička. V súčasnosti bol hráčom DAC Dunajská Streda, pričom hosťoval v Šamoríne. Bol aj členom reprezentácie Slovenska v kategórii U15.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy