Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pri nemocnici našli ženu bez známok života
Zdielať na

Pri nemocnici našli ženu bez známok života

BRATISLAVA / Bezvládne telo ženy našli sedieť v bratislavskej Petržalke. Mŕtva žena bola pritom len pár krokov od nemocnice. Ako presne zomrela vyšetruje polícia.

Bratislava, Petržalka, Antolská ulica, pol 10 dopoludnia. Okoloidúci ľudia, ktorí sa prechádzali popri Chorvátskom ramene si na lavičke všimli staršiu pani. Medzi nimi aj mladý muž bez domova, ktorí sa v okolí zdržiava už roky. Práve on jej chcel ponúknuť teplý nápoj, aby sa počas chladného rána trošku zahriala. Na jeho slová ale žena nijako nereagovala.

"Keď som mal v pláne sa jej opýtať či si nedá čaj, v tom ju jedna pani oslovila a nejavila známky, tak zavolali sanitku," hovorí svedok.

Neznáma žena skolabovala len niekoľko desiatok metrov od bratislavskej nemocnice. Pomôcť jej už nedokázali ani privolaní záchranári. 

Na miesto za malú chvíľu dorazili policajné hliadky. Medzi nimi aj kriminalistický technik spolu s vyšetrovateľom, ktorí miesto prehľadali a zaistili všetky potrebné stopy.

Hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff dodáva: "Obhliadajúci lekár na mieste nariadil za účelom zistenia príčiny smrti pitvu. Poverený príslušník okresného riaditeľstva BA V začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia."

Po nebohú ženu si potom prišla pohrebná služba, ktorá ju spred nemocnice naložila a odviezla. Na výsluchu skončil aj muž, ktorý chcel nebohej ponúknuť čaj. To, či staršia pani zomrela náhle pre zhoršený zdravotný stav, alebo za jej smrťou je niečo iné ukážu až výsledky z pitvy. 

Desivý nález nahlásili aj deti pred nákupným centrom v Humennom:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy