Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Žena bodla nožom vlastnú sestru, motívom mohla byť žiarlivosť a nešťastná láska
Zdielať na

Žena bodla nožom vlastnú sestru, motívom mohla byť žiarlivosť a nešťastná láska

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Rodinnú drámu riešia policajti na Spiši. Žena tam bodla nožom svoju vlastnú sestru. Všetko nasvedčuje tomu, že motívom mohla byť žiarlivosť a nešťastná láska.

Podľa prvotných informácií mladík s terajšou priateľkou boli pred jednou z bytoviek. Z nenazdajky k nej pribehla jej sestra, ktorá ju bodla do brucha.

Útočníčka Mária bola bývalou partnerkou mladíka Mareka. Zranená Barbora, jeho aktuálna partnerka, skončila s krvácaním na zemi. Po prvom bodnutí mal Marek svojej bývalej odkopnúť nôž. Zranenej žene prišli na pomoc záchranári, ktorí ju na mieste stabilizovali. To že sa prípad týka aj Mareka, obyvateľov bytovky neprekvapilo "Len suseda mi volala, že čo sa stalo. Že tu policajné autá stoja. Tak som sa išla pozrieť. Ale som si myslela, že to bude ohľadom neho dačo," uviedla domovníčka. Účastníčku policajti zadržali a umiestnili do policajnej cely. 

Podľa domovníčky bol Marek problémový obyvateľ bytovky. V minulosti tvoril pár s útočníčkou, teraz randí s jej bodnutou sestrou. Podľa informácií TV JOJ, bol párik pred bytovkou, keď sa k nim s nožom v ruke prirútila Mária. "Polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva. Osobu podozrivú z týchto skutkov polícia obmedzila na osobnej slobode a bola umiestnená so cely policajného zaistenia," uviedla hovorkyňa košickej krajskej polície Jana Mésarová. 

jej zranená sestra je stále v nemocnici, musela sa podrobit operácii. Dôvodom je prepichnuté brucho. "Pacientka privezená do spišskonovoveskej nemocnice utrpela stredne ťažké zranenia. Po operácii je v stabilizovanom stave. Naďalej zostáva hospitalizovaná v nemocnici," uviedla hovorkyňa siete nemocníc Bianka Krejčírová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy