Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Desivá vražda v Lipovníku: Tibora obvinili z vraždy
Zdielať na

Desivá vražda v Lipovníku: Tibora obvinili z vraždy

LIPOVNÍK / Desivú noc zažili obyvatelia obce Lipovník. V jednom z domov tam došlo k vražde. Podľa susedov sa z domu ozývali časté hádky a krik, výnimočné neboli ani bitky. Tá nočná sa však skončila fatálne. Žena po nej ostala ležať na zemi bez známok života.

Šesťdesiatšesťročného Tibora, ktorý v obci Lipovník pri Rožňave zaútočil na svoju družku vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy. "Obvinenému mužovi, ktorý bol umiestnený do CPZ, v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov. Vyšetrovateľ PZ zároveň spracoval podnet na vzatie obvineného do väzby," informovala hovorkyňa krajského riaditeľstva Jana Mésarová

​K útoku došlo ​približne o jednej hodine nadránom. Senior Tibor nožom zaútočil na svoju družku. "Mali hádky dosť, áno mali hádky," povedal sused. K ďalšej zrejme došlo v pondelok v noci. Tibor však tentoraz údajne pri hádke použil aj nôž. Po útoku sa Tibor vybral k susedovi. "Prišiel, že, aby volali policajtov," doplnil sused. "Prípadom sa intenzívne zaoberá vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach, ktorý začal trestné stíhanie za obzvlášť závažný zločin vraždy," uviedla hovorkyňa KR PZ KE Jana Mésarová.

Policajti podozrivého Tibora zadržali doma a policajnou eskortou ho previezli na policajné oddelenie. Podľa našich informácií mal Tibor už s políciou v minulosti dočinenia, a to keď svoju družku Ildikó surovo zbil. "Alkohol strašne ničí človeka," skonštatoval sused. "Vzhľadom na to, že vo veci sú vykonávané potrebné procesné úkony, bližšie informácie v týchto chvíľach nie je možné zverejniť," dodala Mésarová.



Súvisiace články

Najčítanejšie správy