Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tragédia v Spišskej Novej Vsi: Zastreleného policajta objavili jeho kolegovia
Zdielať na

Tragédia v Spišskej Novej Vsi: Zastreleného policajta objavili jeho kolegovia

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Tragédia sa udiala v byte v Spišskej Novej Vsi. Vo štvrtok ráno tam našli mŕtveho príslušníka Pohotovostnej motorizovanej jednotky. Smrť 26-ročného Martina vyšetrujú jeho kolegovia. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Pred bytovkou sa striedali policajné autá, muži zákona vchádzali a vychádzali von. Niektorí mali v očiach slzy. Tento výjazd bol predsa len iný, mimoriadne smutný a náročný. S blízkym človekom a príslušníkom Pohotovostnej motorizovanej jednotky sa takmer denne stretávali. 

Martin mal dnes nastúpiť do rannej služby, on ale neprišiel. Kolegovia mali o neho strach a preto ho prišli hľadať domov. Búchali na dvere, ale nikto neotváral. Privolali hasičov, aby dvere otvorili a na byte našli 26-ročného Martina už bez známok života s poranenou tvárou a služobnou zbraňou vedľa neho. 

Kriminalisti miesto zadokumentovali. "Presnú príčinu smrti určí pitva. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Bližšie informácie sú predmetom vyšetrovania," povedala hovorkyňa KR PZ Košice Jana Mésarová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy