Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Krstiny sa zmenili na kovbojku. Vzduchom lietali kamene aj stoličky
Zdielať na

Krstiny sa zmenili na kovbojku. Vzduchom lietali kamene aj stoličky

VAVRIŠOVO / Bitka sa strhla na krstinách novorodenca vo Vavrišove pri Liptovskom Hrádku. Na rodinnej oslave lietali vzduchom kamene aj stoličky.

Slávnostné krstiny sa zmenili na jednu drámu. Zaznamenala to aj priemyselná kamera v novej reštaurácii. Na krstinách boli dve kapely. Podľa našich informácii jednému z hostí sa zapáčila jedna kapela,
A to sa nepáčilo inému hosťovi. 

A tak začala potyčka. A to priamo pred reštauráciou. "Na linku 158 sme prijali oznámenie, že v obci Vavrišovo v ubytovacom zariadení mali hostia napádať hudobníkov," povadal Radko Moravčík, KRPZ Žilina. 

Pred reštauráciu čakala ďalšia skupinka ľudí, ktorá nepatrila k hosťom. "Členovia kapely si zavolali skupinku mladých ľudí okolo 20 - 25 ľudí, ktorí nad ránom okolo tretej zaútočili na zúčastnených," uviedol majiteľ reštaurácie vo Vavrišove.  

Okrasnými kameňmi hádzali po sebe. Dokonca brali pred reštauráciu aj stoličky. "Útočili aj kameňmi, aj stoličkami aj všetkým, čo mali okolo," povedal majiteľ. Kamene hádzali do sklených vyplní reštaurácie a kameňmi poškodili aj fasádu budovy.

Na miesto prišli policajti aj zdravotníci. "Vyslaní záchranári napokon ošetrili ženu s reakciou na stres a muža s poranením hlavy," uviedla hovorkyňa OS ZZS SR Alena Krčová. 

"Priamo pred zložkami policajného zboru došlo k narušeniu fasády budovy, rozbitiu,
policajné zložky nezakročili ani nezadržali," povedal majiteľ reštaurácie. "Okamžite bola na miesto vyslaná policajná hliadka, ktorá po príchode zistila, že pred objektom na parkovisku dochádza k vzájomnému napádaniu viacerých osôb. Následne boli na miesto vyslané všetky dostupné policajné hliadky, ktoré obnovili verejný poriadok," dodal Moravčík. 

Najčítanejšie správy