Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Recidivista na aute unikal pred policajtmi. Nezvládol riadenie a skončil v kukurici
Zdielať na

Recidivista na aute unikal pred policajtmi. Nezvládol riadenie a skončil v kukurici

VYSOKÉ TATRY / Popradskí kriminalisti včera večer prenasledovali muža zo Ždiaru. Je obvinený z dvoch trestných činov. Keď ho policajti chceli zadržať, bránil sa a začal pred nimi unikať. V poli medzi Popradom a Smokovcom sa s autom prevrátil.

Za volantom sedel muž, ktorého policajti už poznali. Pred pár týždňami sa mal vrátiť z väzenia, kde si odpykával trest za ekonomickú trestnú činnosť. Keď ho policajti vypátrali, dal sa na útek, ktorý skončil nehodou v poli. Muž sa zranil a vyšetrovaniu sa už nevyhne. 

"Vodič bol po havárii mimo vozidla a poskytli sme mu prvú pomoc," povedal veliteľ zásahu Juraj Chovanec. Záchranári podali mužovi lieky a zobrali ho do nemocnice. 

Za volantom aute sedel muž, ktorý je policajtom veľmi známy, len pred pár dňami sa vrátil z väzby. Za mrežami bol kvôli ekonomickým podvodom. Po návrate domov sa k "obchodom" vrátil opäť, a tak bol opäť obvinený. Keď ho opäť obvinili muž ušiel a skrýval sa. 

"Počas zásahu kládol obvinený odpor a zaútočil na miestnych policajtov, neskôr z miesta ušiel," uviedol hovorca KR4 PZ Prešov Daniel Džobaník. Muž policajtom unikol po poli, a preto muži zákona použili aj varovné výstrely. Počas naháňačky vošlo auto do kanála a muž to už neustál. Muž je mimo ohrozenia života a vyšetrovaniu sa nevyhne. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy