Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Lúpež v bratislavskom byte bola plánovaná. Zlodeji si okolie prezerali deň vopred
Zdielať na

Lúpež v bratislavskom byte bola plánovaná. Zlodeji si okolie prezerali deň vopred

BRATISLAVA / Vyšetrovanie vo veci obzvlášť závažného zločinu krádeže, v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody, spáchaného dňa 18.09.2021 vo večerných hodinách, ktorým sa aj naďalej zaoberá bratislavská krajská kriminálka aj intenzívne pokračuje.

Celková výška spôsobenej škody ako aj zoznam predmetov, ktoré páchatelia v tejto súvislosti odcudzili sú stále predmetom dokazovania. V rámci doterajšieho vyšetrovania bolo zistené, že páchatelia sa už deň vopred – tzn. 17.09.2021 pohybovali v okolí bytového domu v ktorom následne prebehla aj samotná krádež.

Zo záberov bezpečnostných kamier vyplýva, že ich záujmu neunikli ani vedľajšie vchody do obytných domov, v ktorých sa pohybovali. V prípade ak občania spozorovali osoby na nižšie uvedených záberoch, ktoré sa pohybovali dňa 17.09.2021 na Dunajskej ulici v Bratislave, prípadne v jej okolí, žiadame ich aby kontaktovali políciu. Rovnako tak žiadame aj vodičov taxislužieb, majiteľov ubytovacích zariadení, prípadne reštauračných zariadení a prevádzok , ktorí disponujú informáciami k osobám, aby rovnako kontaktovali políciu na bezplatnom čísle 158 prípadne tak urobili formou súkromnej správy na FB Polícia SR – Bratislavský kraj.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy