Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Po hádke prišiel krvavý útok: Muž bodol pred pohostinstvom iného muža nožom do chrbta
Zdielať na

Po hádke prišiel krvavý útok: Muž bodol pred pohostinstvom iného muža nožom do chrbta

RUŽOMBEROK / Obyvatelia ružomberskej časti Rybárpole zostali vystrašení. Pred pohostinstvom sa mal odohrať krvavý incident. S ťažkým zranením skončil v nemocnici 35-ročný muž.

"Tu na moste sa stalo, my sme len počuli, kričali deti, tam na moste napadli nejakého chlapíka a že ho bodli," hovorí sused. Všetko to malo začať tak, že sa dvaja muži pred pohostinstvom pohádali. A potom jeden z mužov mal zaútočiť nožom na druhého muža. "Muž mal jedenkrát bodnúť nožom 35-ročného muža do oblasti chrbta," informuje hovorca KR PZ Žilina Radko Moravčík. 

Zraneného muža okamžite hospitalizovali vo vojenskej nemocnici v Ružomberku. "Môžeme potvrdiť, že v UVN v Ružomberku je hospitalizovaný pacient, ktorého stav je stabilizovaný," informuje hovorkyňa R PZ Žilina Petra Dišková. 

Polícia už začala trestné stíhanie

Policajti zaistili nôž a dali ho na expertízu. "Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Ružomberku obvinil 30-ročného Patrika zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu. A spracoval podnet na návrh na vzatie obvineného muža do väzby," hovorí Moravčík. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy