Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tragická nehoda na D2: Auto vletelo pod kamión, o život prišli matka s 15-ročným synom
Zdielať na

Tragická nehoda na D2: Auto vletelo pod kamión, o život prišli matka s 15-ročným synom

D2 / Na D2 za Lozornom smerom na Malacky došlo k tragickej dopravnej nehode. Hrozivú zrážku neprežili matka s 15-ročným synom.

Nehoda sa stala krátko po 8:30 na 41 kilometri diaľnice D2. Osobné auto v plnej rýchlosti vletelo pod kamión, ktorý stál v odstavnom pruhu. "43-ročná vodička vozidla Nissan Micra z doposiaľ presne nezistených príčin narazila do zadnej časti kamióna, ktorý bol odstavený na krajnici. Vodička vozidla Nissan ako aj jej spolujazdec zraneniam na mieste nehody podľahli," uviedli na sociálnej sieti policajti. 

Pomáhali všetky záchranné zložky, na mieste pristál aj vrtuľník. V aute sa viezla matka so synom. Podľa informácií TV JOJ boli obaja na mieste mŕtvi. "Žiaľ, žena a dieťa utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom. Záchranári im už nevedeli pomôcť," vyjadrila sa hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.

"Záchranársky vrtuľník pristál priamo na diaľnici. Oboch účastníkov dopravnej nehody bolo potrebné spod zakliesneného kamióna najskôr vyslobodiť. 43-ročná žena a 15-ročný chlapec, žiaľ, utrpeli zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom a na mieste im podľahli. Lekár mohol konštatovať už len úmrtie. Záchranársky vrtuľník sa vrátil späť na svoju základňu prázdny," uviedla hovorkyňa ATE Zuzana Hopjaková.

Uvedený úsek diaľnice je v súvislosti s odstraňovaním následkov nehody, ako aj z dôvodu jej dokumentovania momentálne uzavretý. Polícia vyzýva vodičov, aby sa tomuto úseku vyhli a na prejazd využili alternatívnu trasu. Dopravu odkláňajú cez Lozorno.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy