Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Auto vyletelo z cesty a niekoľkokrát sa prevrátilo. Mladík z neho vypadol a zostal zakliesnený pod ním
Zdielať na

Auto vyletelo z cesty a niekoľkokrát sa prevrátilo. Mladík z neho vypadol a zostal zakliesnený pod ním

MOCHOVCE / 29-ročný vodič s autom vyletel z cesty a viackrát sa prevrátil. Vážna nehoda sa stala v blízkosti atómovej elektrárne v Mochovciach. Po náraze vodič z auta vypadol a zostal pod ním zakliesnený.

29-ročný vodič havaroval na rovnej ceste. Išiel od Mochoviec smerom na Nemčiňany. Nezvládol riadenie, prešiel do protismeru a s autom vyletel z cesty. Vodič sa s vozidlom ešte niekoľkokrát prevrátil a skončil v kríkoch.

Po príchode na miesto sa zistilo, že vozidlo po náraze skončilo mimo vozovky na ľavom boku. Pritom, ako auto robilo kotrmelce totiž vypadol z vozidla a zostal pod ním. Pod vozidlom bol zakliesnený vodič, ktorý už bol v ošetrovaní záchrannej zdravotnej služby. 

"Pomocou vankúšom a hydraulického náradia sa nám podarilo vozidlo nadvihnúť a vodiča sme vyslobodili," povedal veliteľ zásahu HaZZ Levice Viliam Pánsky. Vodič sa pri nehode ťažko zranil do nemocnice ho previezol vrtuľník. 

29-ročný muž utrpel vážne zranenia a vrtuľníkom bol prevezený v kritickom stave do nemocnice v Nových Zámkoch. "Pacient utrpel poly-traumu, má viaceré zlomeniny a úraz hrudníka, je na pľúcnej ventilácii, toho času je vo vážnom stave," uviedol hovorca FN Nové Zámky Ján Baček. 

Havarované auto, v kríkoch objavili svedkovia, zhodou okolností kolegovia vodiča, mimo kamery povedali, že ešte na nich kričal, aby dali auto z neho dole. Okolnosti zrážky vyšetruje polícia. Nakoľko nebolo možné vykonať dychovú skúšku bola odobratá krv na zistenie alkoholu. "Vodičovi bola odobratá krv a nakoľko nebolo možné vykonať dychovú skúšku bola odobratá krv na zistenie alkoholu," uviedla hovorkyňa KR PZ Nitra Viktória Borloková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy